Rólunk

A műszaki igazgatónk története:

Szomszéd áztatás mentes esték, meleg szobák, nyugalom.

 

Annak idején amikor még nem voltak vállalkozások, csak a nagy gyárak, a messzi messzi galaxisban történt, hogy egy 18 éves műszaki beállítottságú fiú, érettségi után, elkezdett besegíteni az apósának a víz-- fűtés szerelésben. Először csak érdeklődött, és kisebb munkákat végzett, de nem sokkal később a papa megtanította hogyan kell csövet beilleszteni a falba, hogyan kell felmérni a helyét a radiátornak, milyen szempontok alapján számoljuk ki a lefolyó dőlésszögét, mitől működik jól a fűtés, és kering a víz a rendszerben.........

Hát, valahogy így kedődött az Én történetem.

Először egy cégnél dolgoztam, mivel nem volt kezdőtőkém saját szerszámokra. Majd kiváltottam az ipart. Aztán az  elmúlt 27 évben volt időm csiszolni az öregtől ellesett technikákat, sőt újakat tanulni, hiszen a világ elég gyorsan változik. Mára eljutottam oda, hogy nincs olyan kérés amit ne tudnék megvalósítani ebben a szakmában. Legyen szó egy családi ház teljes gépészetéről, vagy egy gyáregység fűtés átalakításáról, napelemekről, vagy geotermikus hőszabályozásról. Ma már én tanítom az utánam jövő korosztályt ugyanezekre a fogásokra, hiszen ez a remek szakma sajnos kihalóban van.

Rugalmas hozzáállássom, és szakmai tapasztalatom láttán, elértem, hogy régi elégedett ügyfeleim bátran ajánlanak barátaiknak, ismerőseiknek.

Legyen Ön is egy, azon emberek közül, akik mindig meleg szobában, nyugalomban tölthetik szeretteikkel az estéiket.